sandart
Aftensmad

Sandart med stegt rødkålssalat på ristet brød

10. december 2015
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Fisken skal kun steges på den ene side, så forbliver fiskekødet saftigt og lækkert. Her får du opskriften på sandart med stegt rødkålssalat på ristet brød

Sandart med stegt rødkålssalat på ristet brød til 4 personer

Tid: 30 minutter   DET SKAL DU BRUGE TIL SANDART 600 g sandart med skind 2 spsk. olivenolie til stegning   STEGT RØDKÅLSSALAT ½ rødkål 300 g frisk babyspinat ½ dl balsamicoeddike 1 tsk. sukker salt og friskkværnet peber   TIL SERVERING 4 skiver godt brød 2 spsk. olivenolie til stegning   PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til sandart kan være torsk. Få opskriften på stegt torsk med let ærtesauce  

Opskrift - sådan laver du sandart med stegt rødkålssalat på ristet brød 

  1. Sandart: Skær fisken i 4 stykker, og rids skindet. Steg fisken i olie på en stor pande med skindsiden nedad i 3 minutter. Sluk for varmen, og lad fisken hvile på panden, til den er gennemvarm. Tag den af panden.   2. Rødkålssalat: Snit rødkål helt fint. Skyl og tør spinaten. Rist rødkålen på den varme pande, og hæld balsamicoeddike og sukker på. Tilsæt spinat, og vend det godt rundt. Krydr med salt og peber.   3. Servering: Steg brødskiverne i olie på panden. Anret brødet med rødkålssalat og fisk, og servér straks.   TIP: Vælg et godt italiensk brød, det gør underværker for den samlede ret.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Chilikylling med ricottacreme, pasta og julesalat - Få opskriften her

Tirsdag: Lasagne med squash og aubergine - Få opskriften her

Torsdag: Glaseret skinke og løgtærte - Få opskriften her

Fredag: Andelår og sprød rødkålssalat med karamelliserede æbler - Få opskriften her