Salat med tuncreme og radiser
Aftensmad

Salat med tuncreme og radiser

af Louisa Lorang 12. juli 2021
Ugens mandagsopskrift er salat med tuncreme og radiser. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 2 æg
  • 1 ds. tun i olie
  • 2-3 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. kapers
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Salat

  • 100 g blandet salat
  • 1 lille bundt radiser, i tynde skiver
  • ½ blomkål i tynde skiver
  • 2 spsk. grofthakket purløg
  • olivenolie
  • æbleeddike
  • salt og peber

Tilbehør

  • evt. ristet rugbrød

Opskrift - sådan laver du salat med tuncreme og radiser

  1. Kog æggene hårdkogte. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.
  2. Dræn olien fra tunen, og rør den med mayonnaise og sennep.
  3. Kom kapers, hakkede æg og citronsaft i, og smag til med salt og peber.
  4. Vend salat, radiser, blomkål og purløg med olivenolie og eddike, og krydr med salt og peber.
  5. Anret salaten toppet med tun. Servér straks, evt. med rugbrød til.

 

TIP: Det er skønt med rå blomkål i salaten, synes jeg. Er du ikke til rå blomkål, kan du dampe den let og skære den i mundrette buketter.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Torsk med sennepssauce og rødbedesalat - Få opskriften her

ONSDAG: Fiskeburger af mørksej med tatarsauce - Få opskriften her

TORSDAG: Pasta med muslinger, tomat, hvidvin og basilikum - Få opskriften her

FREDAG: Tacos de luxe - Få opskriften her