Aftensmad

Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler

af Louisa Lorang 8. april 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er salat med stenbiderrogn, æg og kartofler. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

INGREDIENSER

  • ¼ dl citronsaft
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 hjertesalater, plukkede
  • salt og peber
  • 300 g kogte kartofler
  • 3 smilende æg i halve
  • 150 g renset stenbiderrogn
  • lidt hakket dild
  • evt. brød

Jeg ved godt, det ikke er forår. Men jeg kan simpelt hen ikke vente længere - lad i det mindste denne tirsdag smage af forår!

1. Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Vend salat og kartofler med dressingen.

2. Anret salaten i 2 dybe tallerkener, og krydr med salt og peber. Top med æg, stenbiderrogn og dild, og servér straks, evt. med brød til.

TIP - Urenset stenbiderrogn er billigere at købe end renset. Kom den i koldt vand og pisk, på den måde fjernes hinderne. Skyl den grundigt i koldt vand, si den, og smag den til med salt.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her

Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her

Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her