
Aftensmad
1. Tænd ovnen på 200° varmluft. Skrub eller skræl kartoflerne, skær dem i skiver på 1 cm, og vend dem med olie og salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 35 minutter, til de er flot gyldne. Fordel de frosne grønne bønner på en anden bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olivenolie og salt, og bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde i spidserne. Skyl og tør romainesalaten, skær den i brede bånd, og anret i et stort salatfad. Kog æggene i 7 minutter, og overhæld dem med koldt vand. Pil dem, og halvér dem. Dup tunbøfferne tørre, og krydr godt med salt. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og steg tunbøfferne i ca. 2 minutter på hver side. Det er vigtigt, de ikke bliver helt gennemstegte. Skær dem i skiver. 2. DRESSING: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. 3. SERVERING: Fordel kartofler, grønne bønner, æg, tun, oliven og kapersbær over salatbladene. Dryp dressingen over, og drys med hakkede krydderurter. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Toast af søde kartofler med svampe og æg – Få opskriften her
Onsdag: Ristaffel-fad med kylling og kokosmælk – Få opskriften her
Torsdag: Spinatwraps med hummus, linser og feta – Få opskriften her
Fredag: Mexicansk skål med avocado-ris og quick pulled beef – Få opskriften her