Aftensmad

Røget lakserulle

af Julie Hey 19. maj 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Sushi-rulle med rygeost, røgetlaks og grønne asparges

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 spsk rygeost
  • ½ spsk frisk dild
  • Kværnet peber
  • 2 asparges
  • 1 tangplade
  • 1 lille håndfuld kogte sushiris
  • 2 skiver røget laks
  • 50 g ørredrogn

Rør rygeosten med dild og peber. Hæld kogende vand over aspargesene, lad dem trække i et par sek. og skyl med iskoldt vand. Brug samme metode som ved California luksus rullen side 89 og læg asparges, røget laks og rygeostcremen på en stribe som fyld. Skær rullen i skiver og pynt med ørredrogn og frisk dild. Serveres med wasabi og soja.

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.  

Sushiris

Temaki med fangst

Nigiri og Sashimi

Tempurarejer

Inside-out tunrulle

Californiadeluxe rulle

Røget lakserulle

Rap and i rispapir

Edamame-bønner

Gari - syltet ingefær