
1. Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Læg dem i et fad. Rens radiserne, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Læg radiser, løgringe og friskbælgede ærter oven på kartoflerne. Fordel rygeost ovenpå, og pynt med friskhakket mynte.
2. Dressing: Riv og pres citronen, og bland skal og saft sammen med olivenolie, salt og peber. Dryp dressingen over kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten sammen med laks pyntet med dild.
Prøv også kombinationen af kartofler, laks og radiser i den bedste opskrift på kartoffeltærte.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Grønne asparges med smilende æg og sennepsdressing – Få opskriften her
Steak med ærtepuré og nye kartofler – Få opskriften her
Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille – Få opskriften her