
På mormors tid kendte man ikke til quinoa, men de sydamerikanske frø er et meget næringsholdigt alternativ til ris og pasta
1. Smør fileterne med sennep, og rul dem sammen. Vend dem i groft rugmel, og steg dem i smør og olivenolie på en pande i 2-3 minutter på hver side.
2. Quinoasalat: Hæld quinoa frøene i en si, og skyl dem grundigt i koldt, rindende vand. Kog dem i en gryde med letsaltet vand i 10-12 minutter.
3. Lad den kogte quinoa dryppe af i en si. Vend dem med limesaft og olivenolie i en skål, og krydr med salt og peber. Skær agurken i små terninger. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Hak persillen fint. Bland det hele sammen med quinoaen, og servér som tilbehør til rødspættefileterne.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Lammefrikassé med kikærter, mynte og asparges - Få opskriften her
Svinekam med abrikosglace og ovnstegte kartofler - Få opskriften her
Karbonader og spidskålssalat med mormordressing - Få opskriften her
Hakkebøffer med bagte porrer og rødbeder - Få opskriften her