Aftensmad

Ris, stegte, krydrede med grøntsager

af Beagle Iuel-Brockdorff 27. maj 2009
Tid: Ca. 20 min.4 portioner kogte, helst brune, ris3 spsk olivenolie1 hakket løg250 g champignoner i mindre stykker1-2 tsk karry1 aubergine i

Tid: Ca. 20 min.4 portioner kogte, helst brune, ris3 spsk olivenolie1 hakket løg250 g champignoner i mindre stykker1-2 tsk karry1 aubergine i terninger3-4 snittede forårsløg1 squash i terningerCa. ½ dl sojasauce1 rød chili i ringeSalt, peberSvits løg og champignoner i olie i en stor gryde, til al væde er fordampet. Rør karry i, svits lidt, og rør de øvrige grøntsager og risene i. Svits igen og kom ca. 2 dl vand ved sammen med sojasauce, chili, lidt salt og peber.Rør rundt og lad retten simre et par minutter. Smag til og servér.