
Aftensmad
1. POLENTAFRITTER: Hvis du ikke bruger kogt majsgrød fra torsdagens opskrift, så hæld majsgryn og salt i kogende vand under omrøring. Kog i ca. 15 minutter, til grøden er cremet. Rør friskrevet parmesan i, og smag til med salt og peber. Hæld polentaen i et fad smurt med olie, og lad den stivne på køl i mindst 2 timer, men gerne natten over.
2. Skær den stivnede polenta i fritter, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og krydr med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med friskrevet parmesan og timian. 3. FORÅRSSALAT: Skyl og pluk feldsalat, og læg den i en skål. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i skiver. Hæld kogende vand over aspargesskiverne i en sigte, så de bliver flot grønne, og vend dem i salaten. 4. URTEVINAIGRETTE: Skyl og hak krydderurter fint, og rør dem sammen med resten af ingredienserne. Dryp vinaigretten over salaten, og vend rundt. 5. Krydr bøfferne godt med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side. 6. SERVERING: Servér bøfferne med polentafritter, aïoli og forårssalat.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sandwich med laksemousse – Få opskriften her
Tirsdag: Mexicanske majspandekager med kylling – Få opskriften her
Onsdag: Asiatiske frikadeller med spidskålssalat – Få opskriften her
Torsdag: Polenta med ristede grøntsager og pocherede æg – Få opskriften her