

Quinoa-schnitzel med ærtepuré
DET SKAL DU BRUGE
- 4 kalveschnitzler
- 2 dl quinoa
- 2 dl rasp
- 1 æg
- 2 dl hvedemel
- 2 tsk. salt
- smør til stegning
ÆRTEPURÉ
- 800 g frosne ærter
- 1 dl piskefløde
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- brøndkarse
- groft brød
1. Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken, og lad det køle af. Bland den afkølede quinoa med rasp i en skål. Slå ægget ud i en anden skål, og pisk det kortvarigt med en elpisker. Bland mel og salt i en tredje skål. Bank kalveschnitzlerne lidt med hånden, og dup kødet tørt. Vend først schnitzlerne i mel, derefter i æg og til sidst i quinoa-rasp-blandingen. Steg schnitzlerne i smør på en pande, til de er flot gyldne.
2. ÆRTEPURÉ: Kog ærterne i letsaltet vand i et par minutter, og si vandet fra. Tilsæt fløde, salt og peber, og blend det til en grov puré med en stavblender.
3. SERVERING: Anret schnitzlerne med ærtepuré, top med brøndkarse, og spis brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Græskarsuppe med bacon og mandler – Få opskriften her
Onsdag: Kylling i karry – Få opskriften her
Torsdag: Spaghetti med tunsauce og kapers – Få opskriften her
Fredag: Italiensk farsbrød med hasselbackkartofler – Få opskriften her