
Aftensmad
1. Kog de brune ris efter anvisningen på pakken, og afkøl dem. 2. FYLD: Skyl spinaten, og steg den i olie på en pande, til den falder sammen, og væsken fordamper. Skyl de sorte bønner i koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. Hak jalapenos fint. Rens og snit forårsløg i fine skiver, og hak koriander groft. Bland det hele i en skål sammen med brune ris, salt og peber. Skær gedeosten i tynde skiver, og læg dem til side. 3. Tænd ovnen på 180°. Fordel tortillaerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg bønnefyld oven på den ene halvdel af hver tortilla. Fordel gedeosten over fyldet. Klap tortillaerne sammen, så hver af dem danner en halvmåne. Pensl med olie, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet. 4. GUACAMOLE: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Pil og hak løget fint, og pil og pres hvidløg. Hak koriander groft. Rør det i avocadomosen, og smag til med limesaft, salt og peber. 5. SPIDSKÅLSSALAT: Snit spidskål fint, og knug den med limesaft, olie, salt og peber i en skål. Drys med koriander. Servér de varme quesadillas med spidskålssalat og guacamole. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fuldkornspaneret kulmule med fyldte porrer – Få opskriften her
Tirsdag: Kartoffelpizza med persillepesto, mozzarella og pancetta – Få opskriften her
Onsdag: Herbs de Provence-kyllingelår med ratatouille-salat – Få opskriften her
Fredag: Kalvemørbrad med fennikel, jordskokker og brombærsauce – Få opskriften her