Pastaretter
Aftensmad

Pragtfulde pastaretter: Tagliatelle con Pollo Fungi

29. august 2011
af Julie hey
foto: bjørn jakobsen
Lækre pastaretter: Denne er serveret med pancetta, gorgonzola og kylling. I Italien fungerer pasta, risotto eller gnocchi som en primi, efterfulgt af en secondi, som f.eks. vitello tonnato.

De bedste pastaretter

Tagliatelle con Pollo Fungi (Tid: 30 minuti)

Ingredienser Fremgangsmåde 300 g svampe2 dl hønsebouillon1 dl hvidvin200 g gorgonzola¼ liter piskeflødeSalt, peber8 skiver pancetta eller bacon2 fed hvidløgOreganoOlivenolie500 g kogt kyllingekød500 frisk pasta

 

Tænd ovnen på 200 grader.

Børst og rens svampene og del dem i mindre stykker.

Kog bouillon og hvidvin op i en gryde. Tilsæt gorgonzola og fløde, og lad osten smelte under omrøring i ca. 10 min.

Læg pancettaen på bagepapir på en bageplade og steg dem sprøde i ovnen i ca. 5 min. Lad dem køle af på en rist.

Pil og hak hvidløgene fint og steg dem med svampe og hakket oregano i olie i et par min. på en pande.

Del kyllingekødet i mindre stykker og kom det på panden med svampene.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Afdryp og vend den i gorgonzolasaucen med svampe og kylling.

Anret i dybe tallerkener og pynt med sprød pancetta og frisk oregano.

Prøv også en af vores favorit pastaretter - se opskrift lige her!

Her får du 6 opskrifter, så du kan sammensætte din egen lækre italienske gæstemenu!

Oliventapenadeog tapenadesnegle Zuppa Minestrone Insalata Caprese Pizza Carciofi Tagliatelle con Pollo Fungi Vitello Tonnato di Luxe