

Poussin med skøn mango-papajasalat
14. juni 2011Poussin med skøn mango-papajasalat
Tid: Ca. 50 min. + marineringstid.
Poussinerne er marineret i krydret kokosmælk og derefter grillet.
Jeg har beregnet en halv poussin pr. person, men er I sultne, så server 1 til hver.
Ingredienser Salat2 store poussinerMarinade:½ citrongræs1 grøn chili2 forårsløg1 fed hvidløg½ tsk korianderfrø1 tsk gurkemeje½ tsk salt¼ tsk revet limeskal3 spsk limesaft1 spsk fiskesauce1 lille dåse kokosmælk
1 papaja1 mango1 lille rødløgFrisk koriander2 spsk limesaft1 tsk sukker1 tsk fiskesauceSalt, peber½ granatæble
Vild med grillet poussin? Prøv også fasanbryst med perlebygsalat
Fremgangsmåde
Hak citrongræsset fint og blend med de øvrige ingredienser til marinaden.
Gnid de halverede poussiner i dressingen, og lad dem stå i køleskabet i 3-4 timer.
Dup kødet i køkkenrulle og grill ved middelvarme i ca. 15-20 min., til saften fra lårene er klar.
Træk dem væk fra de varmeste gløder, og hold øje med, de ikke brænder.
Skræl papaja og mango og skær i terninger.
Hak rødløg og koriander, bland alle ingredienser sammen, smag til og server til de små poussiner.
Vidste du, at krydderierne er gode for dig?
Læs her, hvordan du kan spice din sundhed op
Nedenfor finder du 10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter. Velbekomme!
KALVERIBBEN, POUSSIN, ANDEBRYST OG LAM
Krydrede kalveribben Poussin med skøn mango-papajasalat
Grillet andebryst med nem pickles Lammeburgere
MØRBRAD- OG OKSESPYD
Mørbradspyd med nudler Oksespyd med blød peanutsauce
HVID FISK, TIGERREJER, BLÆKSPRUTTE OG TUN
Fisk i bananblade med grøn kartoffelsalat
Grillspyd med tigerrejer og ananas
LÆKRE DESSERTER
Læs også
