

Polenta med svampe og parmesan
19. september 2013Polenta med svampe og parmesan til 2 personer (20 min)
Jeg elsker polenta, og med ristede svampe og masser af parmesan er det virkelig lykken. En luksus vege-ret, hvor selv en kødelsker kan være med.
INGREDIENSER400 g blandede svampeolivenoliesalt
POLENTA6 dl vand1 dl hvidvin1½ dl instant-polenta1 spsk. smørsalt og peberlidt hakket persilleparmesan i flager
TILBEHØRsalat
Opskrift - sådan laver du polenta med svampe og parmesan
1. Skær eller pluk svampene i mundrette stykker. Steg dem gyldne i olie på en varm pande. Krydr med salt.
2. Kog vand og hvidvin op, og pisk polentamelet i. Pisk i ca. 1 minut, til polentaen er blevet tyk. Tag den af varmen, og rør smør i. Smag til med salt og peber.
3. Anret polentaen toppet med svampe, persille og parmesan, og servér straks med salat til.
TIP: Kantareller er fantastiske til retten. Brug dem alene eller sammen med østershatte, champignoner, portobello-svampe, kejserhatte, eller hvad du nu har af svampe. Det vigtigste er, at du får stegt svampene ordenligt, så de får fin stegeskorpe.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Ugens andre opskrifter
MANDAG: Butterchicken - Få opskriften her
ONSDAG: Ristet hellefisk med blomkålssalat de luxe - Få opskriften her
Læs også
