Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli
Mad

Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli

7. april 2020
af Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Line Falck
Giv pizzaen ekstra smag med sprød bacon og et drys chili. Bundene kan du købe dig til på travle dage
15 min4 personer

Det skal du bruge

  • 2 ruller færdigkøbt pizzadej
  • 100 g mascarpone
  • salt og peber
  • 200 g bacon i skiver
  • 300 g aspargesbroccoli
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 usprøjtet citron
  • 60 g små kapers
  • 1 tsk. knust tørret chili

Topping

  • 25 g parmesan
  • 1 potte basilikum

Sådan laver du pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli

  1. Tænd ovnen på 230° varmluft. Lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
  2. Læg pizzadejene på hver sit ark bagepapir.
  3. Smør mascarpone på bundene i et jævnt lag, og krydr dem med salt og peber.
  4. Fordel baconskiverne på de 2 pizzaer.
  5. Skyl aspargesbroccoli, og skær evt. de store igennem på langs. Vend aspargesbroccoli med olie og salt, og fordel dem på pizzaerne.
  6. Riv citron-skallen fint. Drys kapers, tørret chili og citronskal jævnt ud over pizzaerne.
  7. Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  8. Topping: Servér pizzaerne rygende varme med friskhøvlet parmesan og friske basilikumblade på toppen.

Velbekomme!

Flere opskrifter på nem og lækker pizza

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også