Aftensmad

Piccalilly

af Beagle Iuel-Brockdorff, Foto; Bjørn Jakobsen 7. juli 2011
Opskrift på skøn hjemmelavet piccalilly, som går perfekt til tartar eller hakket i mayonnaise til remoulade.

Opskrift på skøn hjemmelavet piccalilly, som går perfekt til tartar eller hakket i mayonnaise til remoulade.

Piccalilly (ca. 1 liter)

Ingredienser Fremgangsmåde 600-700 g blandet løg,blomkål, gulerod, rosenkål2 dl eddike2 spsk sukker1 tsk sellerisalt1 tsk gurkemeje2 tsk sennepsmel(gerne Colman's)1 tsk mel Skær alle grøntsagerne i små stykker og kom i en gryde med eddike og sukker.Kog under låg i ca. 5 min.Tilsæt lidt vand, hvis det er for tørt.Ryst sellerisalt, gurkemeje, sennepsmel og mel sammen med ca. 1 dl koldt vand og tilsæt grøntsagerne.Lad piccalillyen koge under omrøring i 2-3 min., inden den hældes på skoldede glas.Server f.eks. til tatar eller hakket i mayonnaise til remoulade.

Dæk op til et hyggeligt og sødt bbord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Lyseblå skål m. fugl- PIP collection Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Viskestykket Ruby Robin- PIP collection