Aftensmad

Perlebygsalat med grillede grøntsager og gedeost

af Louisa Lorang 26. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er perlebygsalat med grillede grøntsager og gedeost. Få opskriften her

En god, nem og mættende vegetar-ret.1½ dl perlebyg1 spsk. flydende honning2 spsk. æbleeddike3 spsk. olivenolie1 squash i skiver1 rød peberfrugt i tykke strimler1 håndfuld bredbladetpersille50 g ristede mandlersalt og peber100 g blød gedeostKog perlebyggen i letsaltet vand i ca. 20 minutter, til den er mør. Rør honning, eddike og olivenolie sammen. Vend squash og peberfrugt med en smule olie, og rist dem på en varm pande eller grillpande. Vend grøntsagerne med perlebyg, hakket persille, ristede mandler og dressing. Smag til med salt og peber, og anret salaten toppet med gedeost.Opskriften er til 2 personerTIP: Salaten fungerer både lun og kold. Så har du rester, så kom dem endelig i madpakken.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER