
Aftensmad
Pastinakbøffer med rosenkålsslaw
25. januar 2018af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Jeg lover, at du glemmer at savne kød, når du smager disse saftige grøntsagsbøffer med pastinak. Her får du opskriften på pastinakbøffer med rosenkålsslaw
Pastinakbøffer med rosenkålsslaw
Tid: 30 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 300 g pastinakker 30 g parmesan 1 fed hvidløg 1 løg 2 æg 1 dl finvalsede havregryn salt og friskkværnet peber smør og/eller olie til stegning
ROSENKÅLSSLAW
500 g rosenkål
2 æbler
2 dl cremefraiche 18 %
2 tsk. honning
1 spsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Blomkåls-bøffer med spicy dressing og quinoa-tabbouleh
Opskrift - sådan laver du pastinakbøffer med rosenkålsslaw
1. ROSENKÅLSSLAW: Fjern de yderste blade på rosenkålen, og skær bunden af. Snit de små kålhoveder i helt fine skiver fra top til bund. Skyl og skær æbler i papirtynde skiver uden kernehus. Bland snittet rosenkål og æble i en skål. Rør en dressing af cremefraiche, honning, sennep, salt og peber, og vend den i rosenkålsblandingen. Sæt på køl indtil servering. 2. Skræl pastinakkerne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløget. Pil løget, og riv det. Rør pastinak, parmesan, hvidløg, løg, æg, havregryn, salt og peber sammen til en fars. Form bøffer af farsen, og steg dem i smør og/eller olie på en varm pande, til bøfferne er faste.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med aubergine og mozzarella – Få opskriften her
Tirsdag: Fyldte peberfrugter med bulgursalat – Få opskriften her
Torsdag: Spaghetti med ærtepesto og laksebacon – Få opskriften her
Fredag: Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer – Få opskriften her