Aftensmad

Pastasalat med kylling og parmesan

af Lone Kjær 26. april 2022
Fyldig pastasalat med saftig kylling og lækker dressing med friskrevet parmesanost – lige til at tage med på tur.
4 personer
Tid i alt 20 min

INGREDIENSER

  • 250 g pasta
  • 2 stk kyllingebrystfilet
  • 1 bundt persille
  • 50 g friskrevet
  • parmesanost
  • 1 spsk eddike
  • 1½ spsk ekstra jomfru-olivenolie
  • ½ tsk fint salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl.

2. Kog kyllingebrysterne i ca. 12 min. Kassér kogevandet og afkøl kyllingen, før den plukkes i mundrette stykker.

3. Hak persillen og vend den med pasta, kylling og friskrevet parmesan.

4. Rør en dressing af eddike, olie og salt. Vend dressingen i pastasalaten og krydr med peber. Energi pr. person: 420 kcal. Fordelt på: protein 24%, kulhydrat 46%, fedt 30%