En klassisk fiskefilet med hjemmelavet remoulade går man aldrig galt i byen med! Her får du opskriften på paneret rødspætte med grov remoulade.
30 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 rødspættefileter
3 spsk. Hvedemel
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
2 spsk. smør til stegning
1 spsk. olivenolie til stegning
Remoulade:
10 g løg
10 g gulerødder
10 g purløg
10 g frisk rødkål
1 spsk. Kapers
10 g cornichoner
1 dl mayonnaise
1 dl græsk yoghurt 10 %
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. Sukker
Salt og peber
Til servering:
Rugbrød
1 citron
1 håndfuld bredbladet persille
Opskrift – sådan laver du paneret rødspætte med grov remoulade
Remoulade: Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint – gerne i en minihakker. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
Paneret rødspætte: Vend først rødspættefileter i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber. Steg de panerede fisk på en pande i rigeligt smør og olie.
Servering: Servér fiskefilet med rugbrød og remoulade, og pynt med citronskiver og persille.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.