Opskrift på paneret rødspætte med grov remoulade
Aftensmad

Paneret rødspætte med grov remoulade

af Emma Martiny 6. november 2019
Foto: Winnie Methmann
En klassisk fiskefilet med hjemmelavet remoulade går man aldrig galt i byen med! Her får du opskriften på paneret rødspætte med grov remoulade.
30 min 4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 rødspættefileter
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • Salt og peber
  • 2 spsk. smør til stegning
  • 1 spsk. olivenolie til stegning

Remoulade:

  • 10 g løg
  • 10 g gulerødder
  • 10 g purløg
  • 10 g frisk rødkål
  • 1 spsk. Kapers
  • 10 g cornichoner
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. Sukker
  • Salt og peber

Til servering:

  • Rugbrød
  • 1 citron
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Opskrift – sådan laver du paneret rødspætte med grov remoulade

Remoulade:Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint – gerne i en minihakker. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.

Paneret rødspætte:Vend først rødspættefileter i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber. Steg de panerede fisk på en pande i rigeligt smør og olie.

Servering:Servér fiskefilet med rugbrød og remoulade, og pynt med citronskiver og persille.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Andelår med vintersalat

Onsdag: Brændende kærlighed med bacon og grøntsager

Torsdag: Spinat-curry med kylling

Fredag: Tærte med oksegryderet

 

Andre lækre opskrifter