
Er tiden knap, eller vil du spare på kalorierne? Så spring paneringen over, og steg blot schnitzlerne i lidt fedtstof.
1. Tilbehør: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og hold spaghettien varm.
2. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend schnitzlerne i æg og herefter i rasp, og steg dem i smør og olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
3. Fennikelsalat: Skyl fennikel og squash, og skær dem i meget tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Pil løget, og skær det i helt tynde skiver. Hak basilikum. Rør olie og citronsaft sammen, og hæld det over salaten. Vend det hele godt sammen, og servér salaten som tilbehør til schnitzler og friskkogt spaghetti, og servér straks sammen med schnitzler og salat.
TIP: Tag schnitzlerne ud af køleskabet, ca. 30 minutter før de skal steges.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Marinerede kyllingelår med kartofler og råkostsalat - Få opskriften her
Onsdag: Stegt makrel med blomkål og bulgur - Få opskriften her
Torsdag: Frittata med chorizo og kartofler med spinatsalat - Få opskriften her
Fredag: Flanksteak med jordskokpuré og bønnesalat - Få opskriften her