

Paneret fisk i tacoskaller
DET SKAL DU BRUGE
- 600 g hvid fisk, f.eks. kulmule eller torsk
- 4 spsk. rasp
- solsikkeolie til stegning
KRYDDEROLIE
- 1 spsk. tørrede chiliflager
- saft og skal af 1 usprøjtet limefrugt
- 1 spsk. solsikkeolie
- salt og friskkværnet peber
SALAT
- 2 hjertesalater
- 400 g tomater
- ½ agurk
HVIDLØGSDRESSING
- 200 g græsk yoghurt
- 1 fed hvidløg
- 1 bundt koriander
- salt
TILBEHØR
- 8 tacoskaller
1. KRYDDEROLIE: Bland chiliflager med saft og skal af limefrugt, samt olie, salt og peber.
2. Del fisken i mindre stykker. Vend dem i krydderolie og derefter i rasp. Steg stykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Sæt dem til side.
3. SALAT: Skyl salaterne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl agurken, og skær den i stave.
4. HVIDLØGSDRESSING: Rør yoghurt med knust hvidløg, hakket koriander og salt.
5. Lun tacoskallerne, og anret dem med fisk. Servér straks sammen med salat og dressing.og knasende tacos.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler - Få opskriften her
Tirsdag: Lime-kylling med tomatsalat og groft brød - Få opskriften her
Torsdag: Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her