fisk
Aftensmad

Paneret fisk i tacoskaller

af Camilla Zarah Lawes 15. februar 2022
Foto: Columbus Leth
Gør fisken sprød og indbydende og servér den på mexicansk vis i lune og knasende tacos. Her får du opskriften på paneret fisk i tacoskaller
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g hvid fisk, f.eks. kulmule eller torsk
  • 4 spsk. rasp
  • solsikkeolie til stegning

KRYDDEROLIE

  • 1 spsk. tørrede chiliflager
  • saft og skal af 1 usprøjtet limefrugt
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • salt og friskkværnet peber

SALAT

  • 2 hjertesalater
  • 400 g tomater
  • ½ agurk

HVIDLØGSDRESSING

  • 200 g græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt koriander
  • salt

TILBEHØR

  • 8 tacoskaller

1. KRYDDEROLIE: Bland chiliflager med saft og skal af limefrugt, samt olie, salt og peber.

 

2. Del fisken i mindre stykker. Vend dem i krydderolie og derefter i rasp. Steg stykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Sæt dem til side.

 

3. SALAT: Skyl salaterne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl agurken, og skær den i stave.

 

4. HVIDLØGSDRESSING: Rør yoghurt med knust hvidløg, hakket koriander og salt.

 

5. Lun tacoskallerne, og anret dem med fisk. Servér straks sammen med salat og dressing.og knasende tacos.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler - Få opskriften her

Tirsdag: Lime-kylling med tomatsalat og groft brød - Få opskriften her

Torsdag: Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto - Få opskriften her

Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her