Aftensmad

Panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash

af Camilla Zarah Lawes 5. januar 2015
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter er hverdagsretter på nye måder. Her får du opskriften på panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash

Panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash til 4 personer

Koteletter med skaft bliver ikke tørre,  for benet holder på saften.   INGREDIENSER 4 koteletter med skaft 60 g parmesan 1 spsk. hvedemel 2 spsk. solsikkeolie til stegning   STÆRK TOMATSAUCE 1 bananskalotteløg 2 fed hvidløg 1 spsk. olie til stegning 1 tsk. tørrede chiliflager 2 dl kyllingebouillon 1 dåse hakkede tomater 1 dåse kikærter 1 squash   TILBEHØR godt brød  

Opskrift - sådan laver du panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash

  1. Stærk tomatsauce: Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Varm olie op på en pande, og steg løgene sammen med chiliflager. Tilsæt kyllingebouillon og hakkede tomater, og lad det koge i 10 minutter. Dryp kikærter fri for væde i en sigte. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.   2. Vend koteletterne i friskrevet parmesan blandet med mel. Varm olie op på en pande, og steg koteletterne ved høj varme på begge sider, til de er sprøde og gyldne. Skru ned for varmen, og lad dem stege, til de er gennemstegte.   3. Vend kikærter og squash i tomatsaucen, varm den igennem, og servér den til koteletterne sammen med godt brød.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip – Få opskriften her

Kyllingelår med ovnbagt blomkål og stegte kartofler – Få opskriften her

Kyllingegryde med græskar og varme krydderier – Få opskriften her

Kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch – Få opskriften her