

Ovnbagte tigerrejer og blomkål i tomatsauce
DET SKAL DU BRUGE
- ca. 28 tigerrejer
- olie til stegning
- ¾ blomkål
- 1½ dåse hakkede tomater (600 g)
- 3 dl grøntsagsbouillon
- 150 g feta
- ½ frisk rød chili
- salt
- 1 potte timian (gem lidt til pynt)
RIS MED GURKEMEJE
- 200 g ris
- 1 spsk. gurkemeje
1. Tænd ovnen på 200°. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Steg rejerne i et par minutter i olie i en gryde, som må komme i ovnen. Skyl blomkålen, og del den i mindre buketter. Steg dem kort sammen med rejerne. Tilsæt hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Skær fetaen i grove stykker, og vend dem i blandingen. Rens chilien; skær den i fine tern, og tilsæt dem. Krydr med salt og timian (gem lidt frisk timian til pynt), og sæt gryden i ovnen i ca. 20 minutter.
2. RIS MED GURKEMEJE: Kog risene efter anvisningen på pakken, dog med gurkemeje blandet i kogevandet. Servér gryderetten sammen med gurkemejeris pyntet med frisk timian.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler - Få opskriften her
Tirsdag: Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat - Få opskriften her
Onsdag: Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado - Få opskriften her