Aftensmad

Opskrift på kammuslinger med asparges

af Redaktionen 4. august 2013
Kammuslinger og asparges klæder hinanden perfekt i denne lækre forret

Ingredienser

200 g friske hvide asparges200 g friske grønne asparges1 dl fiskebouillon200 g kammuslinger15 g smørSalt, peber½ dl tør hvidvinKrydderurter - f.eks. kørvel, skovsyre, syre eller dild100 g groft brød.Få også opskriften på kammuslinger med ærtesuppe herSådan laver du kammuslinger med aspargesBræk det nederste, træede af aspargesene og skræl de hvide.Skær aspargesene i lidt mindre stykker.Kog skræller og de træede stykker i bouillon i 5 min. under låg og si lagen.Damp de snittede asparges 2-3 min. i den siede lage.Steg kammuslingerne i smør i 1-2 min. på hver side og krydr med salt og peber.Hæld vinen over og kog ind, tilsæt asparges samt lage, kog op og smag til. Anret i dybe tallerkener, pynt med krydderurter og servér med brød.Se også de 14 forretter til hverdag og fest her og få masser af inspiration