Aftensmad

Opskrift på gul gazpacho

af Louise Dandanell Ørsted 20. juni 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du opskriften på en flot og helt gul gazpacho

Gul gazpacho (Tid: 30 min. + trækketid)

Det skal du bruge til gul gazpacho500 g tomater, gerne gule2 gule peberfrugt1 fed hvidløg2 spsk olivenolieSherryeddikeSukkerSalt, peber

Vil du forsøge dig med andre opskrifter med tomater, kan du finde dem lige her!!Pynt:¼ agurk1 gul peberfrugt1 stængel bladselleri½ rødløgHer har du en opskrift på en anden suppe - nemlig aspargessuppe. Velbekomme!!

Sådan laver du gul gazpachoSkær et kryds i tomaterne og hæld kogende vand over dem. Lad dem stå et par min. og flå skindet af med en lille kniv.Halvér peberfrugterne, fjern kerner, de hvide hinder og stilken. Skær dem i mindre stykker og kom dem i blenderen med tomaterne.Blend tomat og peberfrugt med hvidløg og olie og smag til med eddike, sukker, salt og peber.Stil suppen på køl og lad den trække et par timer. ¨Rens agurk, peberfrugt, bladselleri og rødløg og skær det hele i små bitte stykker.Servér suppen iskold i små glas med drys af de fintskårne grøntsager.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.