Opskrift - sådan laver du one pot-rodfrugtfad
Hak, selleri og kartoffel i rustikke tern. Skær løget i både, og læg det hele i et ovnfast fad.
Opløs bouillonterningen i kogende vand, og hæld det over grøntsagerne. Tilsæt laurbærblad og peberkorn, og dæk fadet med alufolie eller et låg. Bag retten i en 25 minutter ved 200°.
Skær svinemørbraden i grove tern, og brun dem på alle sider i smør. Krydr med salt og peber. Tag fadet ud af ovnen, og kom mørbrad, linser og pesto oven på retten. Vend lidt rundt, så det kommer i kontakt med væsken. Tilsæt eventuelt lidt mere kogende vand, hvis det er nødvendigt.
Bag retten i cirka 30 minutter mere, til det hele er mørt. Servér retten med hakket persille, pinjekerner og parmesan.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Champignontærte med grønkålssalat
Tirsdag: Citronmarineret kylling
Onsdag: Omvendt pizza
Torsdag: Thaisuppe med butternutsquash