Aftensmad

Oksespyd med tomatmarinade

27. juni 2011
af Beagle iuel-brockdorff
En uundværlig klassiker på grillen - her marineret for at få den bedste smag frem.

En uundværlig klassiker på grillen - her marineret for at få den bedste smag frem. LÆS OGSÅ:10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter

Mad med stil

Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:

Parmesanhøvl i oliventræ fra Kasamia

Peberkværn fra Peugeot

Altmuligkniv fra SHUN

OKSESPYD MED TOMATMARINADEIngredienser

250 g oksefilet1 spsk revet løg½ dl olie2 spsk citronsaftEt drys korianderEt drys cayennepeber1 tsk tomatpuré

FremgangsmådeSkær kødet i tykke strimler og vend det i en marinade af de øvrige ingredienser.Stil på køl og lad det trække i ca. 2 timer.Dup kødet med køkkenrulle og grill ved god varme, ca. 2-3 min. i alt.Servér grillspyddene serveres med salat og kartoffelsalat.Hvad synes du om denne opskrift?

Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag til opskriften i kommentarfeltet forneden.6 LÆKRE GRILLSPYD

Auberginespydmed feta Krydrede lammespyd Kyllingesatay medpeanutsauce Laksespyd medbacon og pesto Oksespyd medtomatmarinade Rejespyd medsursød sauce