

Oksespyd med tomatmarinade
27. juni 2011En uundværlig klassiker på grillen - her marineret for at få den bedste smag frem. LÆS OGSÅ:10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter
Mad med stil
Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:
Parmesanhøvl i oliventræ fra KasamiaPeberkværn fra Peugeot
Altmuligkniv fra SHUN
OKSESPYD MED TOMATMARINADEIngredienser
250 g oksefilet1 spsk revet løg½ dl olie2 spsk citronsaftEt drys korianderEt drys cayennepeber1 tsk tomatpuré
FremgangsmådeSkær kødet i tykke strimler og vend det i en marinade af de øvrige ingredienser.Stil på køl og lad det trække i ca. 2 timer.Dup kødet med køkkenrulle og grill ved god varme, ca. 2-3 min. i alt.Servér grillspyddene serveres med salat og kartoffelsalat.Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag til opskriften i kommentarfeltet forneden.6 LÆKRE GRILLSPYD
Auberginespydmed feta Krydrede lammespyd Kyllingesatay medpeanutsauce Laksespyd medbacon og pesto Oksespyd medtomatmarinade Rejespyd medsursød sauce
Læs også
