Opskrift - sådan laver du nudelwok med sesammarineret bøf
Oksestrimlerne skal marinere i mindst 12 timer – til gengæld går det hurtigt med at lynstege retten i wokken, når det bliver aftensmadstid.
1. Læg kødet i en skål, og tilsæt sojasauce, sesamolie og rørsukker. Rist sesamfrø let på en tør pande, og lad dem køle af, inden du tilsætter. Pil og riv hvidløg, skræl og riv ingefær fint, og tilsæt. Rør kødet og marinaden sammen, og sæt det på køl i mindst 12 timer.
2. Læg nudlerne i en skål, og hæld 1 l kogende vand over. Lad det stå i ca. 10 minutter, til nudlerne er møre. Hæld vandet fra.
3. Opvarm en wok, og steg oksekødsstrimlerne ved høj varme ad flere omgange, så der ikke kommer for meget væske fra kødet i wokken. Tag kødet op, og læg det til side. Skyl og steg aspargesbroccoli ved høj varme, til de får en flot grøn farve, og tilsæt både nudler, de stegte oksekødsstrimler og edamamebønner. Vend rundt, og varm det hele godt igennem.
4. SERVERING: Rens chilien, og skær den i fine skiver. Drys wokretten med hakket basilikum og chili.
Få indkøbslisten til hele uge her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Indiske kyllingespyd med grøntsagspakora – Få opskriften her
Tirsdag: Måltidssalat med vandmelon og ristet feta – Få opskriften her
Onsdag: Spinatlasagne med røget laks – Få opskriften her
Torsdag: Minestronesuppe med gnocchi og bacon – Få opskriften her