muslingesuppe
Aftensmad

Muslingesuppe med torsk, grøntsager og frisk pasta

af Camilla Zarah Lawes 15. februar 2022
Foto: Columbus Leth
Muslingesuppe som er både fyldig og velkrydret og får et kærligt spark med både hvidløg og chili. Få opskriften på muslingesuppe med torsk, grøntsager og frisk pasta her
4 personer

MUSLINGESUPPE

  • 2 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 1 spsk. tørrede chiliflager
  • 30 hjertemuslinger
  • ½ l fiskebouillon
  • 600 g torskefilet
  • 300 g broccoli
  • 1 pakke frisk pasta
  • 400 g cherrytomater
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 1 bundt persille
  • skal af 1 usprøjtet citron

1. Muslingesuppe: Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løg, hvidløg og chiliflager let. Skyl muslingerne, og lad dem stege med på panden i et par minutter. Hæld fiskebouillon ved, og lad suppen småkoge i 5 minutter. Skær torskefilet i mundrette stykker, og kog dem i suppen i ca. 6 minutter. Skær broccoli i små buketter, og kog dem med i suppen i 4 minutter. Tilsæt pasta og cherrytomater de sidste 2 minutter. Smag suppen til med salt og peber.

 

2. Servering: Skyl og hak persillen groft, og riv citronskallen. Drys persille og citron over suppen.

 

TIP: Servér suppen straks, mens den endnu er rygende varm.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Spyd med orientalsk kylling og gulerodssalat - Få opskriften her

Onsdag: Steak med pomfritter og grillet aubergine - Få opskriften her

Torsdag: Lammeculotte og grillet grøntsagssalat - Få opskriften her

Fredag: Falafel på pitabrød med rødløg og hvidløgsmyntecreme - Få opskriften her