

Mørbradbøffer med krydrede blommer
19. december 2012Mørbradbøffer med krydrede blommer
(Tid: 10 min. + Bagetid: 40 min.)
Ingredienser til mørbradbøffer med krydrede blommer
2 svinemørbrader a 600-700 g1 spsk madolie2 spsk smørSalt, peber
Krydrede blommer:1 kg sveskeblommer1 dl balsamicoeddike200 g muskovadosukkerFriskkværnet peber1 stjerneanis4 allehånde4 kardemommefrø10 rosa peberkorn
Fremgangsmåde til mørbradbøffer med krydrede blommer
Tilbered først blommerne: Vask og del blommerne i halve og fjern stenene. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, hæld eddike over, og drys med sukker og alle krydderierne.
Bag blommerne ved 175 grader i 40 min.
Tag dem ud af ovnen og vend dem rundt i stegemarinaden.
Afpuds dine mørbradbøffer for sener og fedt, del dem i 2 cm tykke bøffer.
Steg dine mørbradbøffer i lidt olie og smør, krydr godt på begge sider med salt og peber og servér med de krydrede blommer og rugbrød.
LÆS MERE: Du kan gøre mørbradbøffer ekstra julet og servere dem med appelsinsauce, se opskriften her
Find flere opskrifter i vores galleri nedenfor!
Den gode julefrokost
Læs også
