
Aftensmad
Mørbrad med krydret citron-couscous
9. januar 2014af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Ugens fredagsopskrift er mørbrad med krydret citron-couscous. Få opskriften her
Mørbrad med krydret citron-couscous til 4 personer
Et strejf af Mellemøsten til svinemørbraden. Couscoussen får et frisk løft med citron og kanel. INGREDIENSER 1 svinemørbrad, afpudset 3 myntestilke 25 g pinjekerner skal af 1 citron, usprøjtet salt og friskkværnet peber CITRONCOUSCOUS 600 g couscous 4 forårsløg 1 rød peberfrugt 4 persillestilke 4 korianderstilke skal af ½ citron, usprøjtet 1 tsk. kanel 1 tsk. stødt spidskommen salt og friskkværnet peber MYNTEOLIE 2 dl rapsolie 10 spsk. friskhakket mynte salt og friskkværnet peber Opskrift - sådan laver du mørbrad med krydret citron-couscous 1. Brun mørbraden på alle sider. Hak mynte og pinjekerner fint, og bland det med fintrevet citronskal, salt og peber. Rul mørbraden i blandingen, og sæt den i ovnen ved 180° i 20 minutter. 2. Citroncouscous: Tilbered couscous som anvist på pakken, og afkøl. Rens forårsløg, og skær i tynde, skrå skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små terninger. Bland det hele i couscoussen med finthakket persille og koriander, fintrevet citronskal og krydderierne. 3. Mynteolie: Bland olie med friskhakket mynte, og krydr med salt og peber. Vend mynteolien godt sammen med couscoussalaten. Anret salaten, og pynt evt. med friske korianderblade. UGENS ANDRE OPSKRIFTERKyllingelår med fennikelsalat - Få opskriften her
Burger på naanbrød med mynteyoghurt - Få opskriften her
Nudler med sojamarineret oksekød - Få opskriften her
Jordskokkesuppe med laks og rødbedesalat - Få opskriften her