misosuppe med steak
Mad

Misosuppe med grøntsager og steak

24. juni 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
En klassisk misosuppe med dyb smag kombineret med sprøde grøntsager og saftig steak. Denne ret er en sand gourmetoplevelse!
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 1-2 flotte bøffer
  • olie til stegning
  • salt
  • ca. 75 g kogte nudler
  • 1 dl majs
  • ½ bundt forårsløg, snittede
  • 50 g babyspinat
  • 1 håndfuld koriander

Suppe

  • 1-2 spsk. misopasta
  • 1 spsk. soja
  • 8 dl kogende vand
  • limebåde
  • soja

Sådan gør laver du misosuppe med grøntsager og steak

  1. Steg bøfferne i olie på en varm pande. De skal have et par minutter på hver side, alt efter tykkelse. Krydr med salt, og sæt dem til side.
  2. Kog nudlerne i saltet vand, til de er møre. Skyl dem i koldt vand, hvis de klistrer sammen.
  3. Skær kødet i tynde skiver.
  4. Fordel kød, nudler, majs, forårsløg, spinat og koriander i 2 store skåle.
  5. Rør miso og soja med kogende vand.
  6. Hæld den varme suppe i skålene, gerne ved bordet, og servér med lime både og soja til.

Velbekomme!

Tip: Du kan også bruge spirer, stegte svampe, tynde skiver løg eller tofu.

Inspiration til andre lækre opskrifter

Læs også