Opskrift - sådan laver du minestronesuppe med kødboller
1. KØDBOLLER: Rør kødet sammen med æg, friskrevet parmesan, presset hvidløg, basilikum, salt og peber. Sæt farsen på køl i 30 minutter.
2. Pil rødløg, og skær dem i både. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skrub kartoflerne, og skær dem i grove skiver. Steg alle grøntsagerne i olie i en stor gryde i ca. 5 minutter. Hæld bouillon over, og lad suppen koge i 15 minutter, til grøntsagerne er møre.
3. KØDBOLLER, FORTSAT: Form farsen til kødboller, og læg dem forsigtigt i suppen. Lad dem simre i 5 minutter, til de flyder op til overfladen.
4. Skyl spinat, og bælg ærterne. Dræn butterbeans, og skyl dem i en sigte. Vend spinat, ærter og bønner i suppen, så spinaten falder sammen. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber, og servér den med parmesan og frisk basilikum.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Hummerhotdogs med sprødt grønt - Få opskriften her
Onsdag: Indiske kikærtepandekager med krydret kylling og raita - Få opskriften her
Torsdag: Gulerodsrisotto med parmesan og timian - Få opskriften her
Fredag: Oksemørbrad med salviesmør og saltbagte nye kartofler - Få opskriften her