Aftensmad

Middelhavssalat med feta og oliven

af Anne Larsen 17. september 2009
Tid: 15 min.Denne salat er en god salat som del af en frokost, en buffet, som forret eller sidesalat til en fiskeret.1 bk babyspinat1 bk rucola

Tid: 15 min.Denne salat er en god salat som del af en frokost, en buffet, som forret eller sidesalat til en fiskeret.1 bk babyspinat1 bk rucola-salat12 cocktailtomater1 agurk1 salatløg100 g mager fetaost20 gode sorte oliven1 spsk olivenolie1 spsk hvidvinseddikeHavsaltFriskkværnet sort peberTilbehør:Rustikt/groft lyst brødSkyl spinat og salat, tør bladene og bland dem med tomater i kvarter, agurkeskiver, løgringe, fetaost i terninger og hele oliven.Rør olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing og dryp den over salaten. Servér godt brød til.Proteinenergi: 19 pct.Fedtenergi: 23 pct.Kulhydratenergi: 58 pct.266 kcal pr. person