Mexicanske svinespyd med majs og salsa
Aftensmad

Mexicanske svinespyd med majs og salsa

af Gitte Heidi Rasmussen 23. august 2018
Foto: Betina Hastoft
Kød og grøntsager på spyd kan varieres i ét væk, alt efter hvad du vælger at krydre med og servere til. Her får du opskriften på mexicanske svinespyd med majs og salsa
2 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g svinemørbrad
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. chili
  • Salt og peber
  • 250 g majskolber
  • 300 g cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1 chili
  • Frisk koriander
  • 2 tortillaer
  • Salat

Opskrift - sådan laver du mexicanske svinespyd med majs og salsa

 

1. Puds mørbraden og skær den i tykke skiver. Skær majsen i tykke skiver. Steg kødet og vend det i en marinade af olie, paprika, spidskommen, chili, salt og peber. Sæt kødet på spyd sammen med majsskiver og ⅓ af tomaterne.    2. Hak rødløg og chili. Skær resten af tomaterne i halve eller kvarter og bland dem med løg og chili. Smag salsaen til med salt og peber og drys med koriander.    3. Grill spyddene i 3-4 min. på hhv. oversiden og undersiden, ca. 8 min i alt.   4. Lun tortillaerne og anret spyddene ovenpå med salsa og salat.    Energi pr. person 505 kcal. Fordelt på: fedt 31 %, protein 32 %, kulhydrat 37 %   PRØV OGSÅ: Mexicansk kæmpeburger  

Andre lækre opskrifter