

Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g hakket oksekød 8-14 %
- 2 spsk. spidskommen
- 2 spsk. solsikkeolie til stegning
- 1 dåse kikærter (400 g)
- 1 frisk rød chili
- salt og friskkværnet peber
- 2 hjertesalater
- 1 rød peberfrugt
KORIANDERDRESSING
- 200 ml græsk yoghurt
- 1 spsk. stødt koriander
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- 4 tortillaer (mexicanske pandekager)
1. Steg kød og spidskommen i olie på en pande, til kødet er brunt. Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. Bland kikærterne med kødet på panden. Rens og snit chilien, fjern evt. kernerne. Krydr kødet med chili, salt og peber.
2. Skyl salaterne, og skær dem i grove stykker. Rens peberfrugten, og skær den i strimler.
3. Korianderdressing: Rør yoghurt sammen med koriander, salt og peber. Vend salat og peberfrugt sammen med dressingen (gem lidt dressing til topping).
4. Servering: Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken. Læg salat, oksekød og dressing på de lune tortillaer, og servér de lune mexicanske pandekager
TIP: Prøv en anden gang at bruge hakket lammekød i stedet for oksekød. Pift også gerne opskriften op med en nem, hjemmelavet guacamole.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her
Tirsdag: Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat – Få opskriften her
Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler – Få opskriften her