Aftensmad

Madplan: Svinespyd med salat asian style

af Louisa Lorang 26. marts 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er svinespyd med salat asian style. Få opskriften her

Svinespyd med salat asian style til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:400 g hakket svinekød1 spsk. rød karry (eller efter smag)3 spsk. fiskesauce2 spsk. limesaft1 tsk. sukker1 spsk. raspolie til stegningspyd

SALAT:¼ dl limesaft3 spsk. fiskesauce1 spsk. sukker½-1 grøn chili, hakket1 agurk i både1 bundt mynte, plukket1 dl hakkede peanuts1 hjertesalat, plukket

TILBEHØR:ris eller nudler

Opskrift - Sådan gør du:

1. Rør kødet med karry, fiskesauce, lime, sukker og rasp.

2. Form farsen til aflange pølser, og steg dem i olie på en varm pande. De skal have 5-7 minutter i alt, eller til de er gennemstegte. Sæt dem på spyd.

3. Rør limesaft, fiskesauce og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Smag til med chili.

4. Vend agurk, mynte og peanuts med dressingen. Anret hjertesalat med agurkesalaten ovenpå, og servér straks spyd med salat og ris eller nudler til.

TIP- Spyddene er også gode kolde, f.eks. i madpakken.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her

Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her