Aftensmad

Madplan: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler

af Louisa Lorang 26. marts 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er salat med stenbiderrogn, æg og kartofler. Få opskriften her

Jeg ved godt, det ikke er forår. Men jeg kan simpelt hen ikke vente længere - lad i det mindste denne tirsdag smage af forår!

Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler til 2 personer (25 min.)

Ingredienser:¼ dl citronsaft1 spsk. flydende honning1 spsk. olivenolie2 hjertesalater, plukkedesalt og peber300 g kogte kartofler3 smilende æg i halve150 g renset stenbiderrognlidt hakket dildevt. brød

Opskrift - Sådan gør du:

1. Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Vend salat og kartofler med dressingen.

2. Anret salaten i 2 dybe tallerkener, og krydr med salt og peber. Top med æg, stenbiderrogn og dild, og servér straks, evt. med brød til.

TIP- Urenset stenbiderrogn er billigere at købe end renset. Kom den i koldt vand og pisk, på den måde fjernes hinderne. Skyl den grundigt i koldt vand, si den, og smag den til med salt.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her

Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her

Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her