madplan
Aftensmad

Madplan: Kylling, tærte og steaksalat

af Camilla Biesbjerg Markussen 1. august 2019
Foto: Columbus Leth
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have kylling i fad med tomater, oliven og fetakartofler, aspargestærte med små tomater og hjertesalat og steaksalat med kartofler, brødcroutoner og estragoncreme. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Svinekoteletter med honningstegte grøntsager og edamamehummus - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling i fad med tomater, oliven og fetakartofler - Få opskriften her

Onsdag: Aspargestærte med små tomater og hjertesalat - Få opskriften her

Torsdag: Sommerpasta med majs, agurk og varmrøget laks - Få opskriften her

Fredag: Steaksalat med kartofler, brødcroutoner og estragoncreme - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 250 g varmrøget laks med peber 4 kyllingebrystfileter 4 tykke svinekoteletter med skaft 4 oksebøffer   FRUGT OG GRØNTSAGER: 1½ kg nye kartofler 16 små nye gulerødder 400 g broccoliasparges 500 g grønne asparges  2 majskolber 6 rødløg 1 salatløg 1 agurk 1 moden avocado 450 g små tomater på stilk 2 hjertesalater 100 g blandet salat 450 g edamamebønner uden bælg, fra frost 3 usprøjtede citroner 1 granatæble 1 potte frisk kørvel 1 lille potte basilikum 1 lille potte frisk oregano 1 lille potte brøndkarse 1 lille potte rød skovsyre  
  FERSKVARER OG KOLONIAL: 225 g smør 200 g feta 6 æg 5 dl piskefløde 5 dl cremefraiche 18 % 1 spsk. ravigottesauce 100 g oliven, sorte og grønne 400 g pasta, f.eks. konkylier 8 skiver brød, gerne surdejsbrød 50 g usaltede cashewnødder 60 g usaltede pistacienøddekerner 3 tsk. tørret estragon 2 tsk. tørret oregano 75 g groft mel, f.eks. grahamsmel, speltmel eller rugmel 200 g hvedemel 150 g rørsukker 150 g flormelis 150 g marcipan 1 vaniljestang    DU SKAL OGSÅ BRUGE: smør til stegning olivenolie dijonsennep flydende honning salt og peber