Madplan: Julefrikadeller, laks og svampeside
Aftensmad

Madplan: Julefrikadeller, laks og svampetærte

af Emma Martiny 31. oktober 2019
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have gnocchi med græskarsauce, julefrikadeller med rødkålssalat og svampetærte med karamelliserede løg og bacon. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Gnocchi med græskarsauce – få opskriften her

Tirsdag: Julefrikadeller med rosmarinkartofler og rødkålssalat – få opskriften her

Onsdag: Svampetærte med karamelliserede løg og bacon – få opskriften her

Torsdag: Kyllingesuppe med tortellini – få opskriften her

Fredag: Lakseside med lun rodfrugtsalat – få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 250 g hakket kalvekød 250 g hakket svinekød 100 g bacon i tern 500 g kyllingebrystfilet 800 g fersk lakseside   FRUGT OG GRØNT: 1 løg 2 rødløg 2 porrer 4 fed hvidløg 500 g rødbeder 1 kg kartofler 800 g pastinakker 3 store gulerødder 1 hokkaido 4 stilke bladselleri ½ frisk rødkål 150 g kejserhatte 200 g østershatte 150 g brune champignoner 250 g frisk spinat 3 citroner, heraf mindst 2 usprøjtede 2 pærer 1 håndfuld salvie 1 spsk. frisk timian 1 håndfuld kruspersille 1 bundt frisk rosmarin  
  FERSKVARER OG KOLONIAL: 1 dl mælk 1½ dl piskefløde 3 spsk. cremefraiche 18 % 125 g smør 60 g parmesan 100 g feta 4 æg 250 g frisk tortellini 500 g gnocchi 210 g hvedemel 1 dl finvalsede havregryn