madplan
Aftensmad

Madplan: Græsk, italiensk og vietnamesisk

af Emma Martiny 14. september 2017
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have græsk pastasalat, gnocchi med svampesauce og citron og bánh mi-bowl. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

  FRUGT OG GRØNTSAGER 3-4 citroner, mindst 1 usprøjtet 1 usprøjtet limefrugt 2 avocadoer 3 løg 1 hvidløg 400 g kartofler 400 g søde kartofler 500 g gulerødder 200 g cherrytomater eller almindelige tomater 2 agurker 1 rød snackpeber 1 frisk rød chili 250 g champignoner eller andre blandede svampe 1 rød spidskål 1 bakke blandet grøn salat 1 bundt frisk basilikum 1 bundt koriander 1 bundt dild 200 g frosne, pillede edamamebønner   FERSKVARER OG KOLONIAL 1 æg 2 dl piskefløde 75 g parmesan 150 græsk feta 100 g cheddar 1 dåse hakkede tomater 140 g tomatpuré 1 glas artiskokhjerter i olie 1 dåse kikærter 1 glas kalamata-oliven 1 glas god mayonnaise 1-2 spsk. Sriracha-sauce (stærk asiatisk chilisauce) 400 g perlespelt 400 g jasminris 300 gram tørret pasta, f.eks. konkylier eller penne groft brød   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie smagsneutral olie smør til stegning sojasauce æblecidereddike hvidvinseddike salt og friskkværnet peber tørret oregano røget paprika stødt spidskommen tørrede chiliflager sukker hvedemel