madplan
Aftensmad

Madplan: Blomkålssuppe, laks og mørbradgryde

af Emma Martiny 30. november 2017
Foto: Nina Malling
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have blomkålssuppe med ristet blomkål og sprød serrano, rispapirruller med laks og spansk mørbradgryde med choizo og couscous. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk 400 g hakket kyllingekød 1 svinemørbrad 100 g tørret chorizo 70 g serranoskinke 300-400 g varmrøget laks   Frugt og grøntsager 1 citron 1 limefrugt 10 fed hvidløg 3 løg 1,5 kg gulerødder 2 rødbeder 500 g blandede svampe 1 fennikel 1 agurk  1 moden avocado 1 blomkål 1 spidskål 1 bundt frisk grønkål 50 g rucola 1 bundt bredbladet persille   Ferskvarer og kolonial 5 æg  4 dl piskefløde 2 dl yoghurt naturel 30 g parmesan 30 g pinjekerner 1 glas peanutbutter 1 glas harissa 1 dåse hakkede tomater 140 g koncentreret tomatpuré
1 dåse kikærter 1 dl finvalsede havregryn 500 g couscous 500 g perlespelt 50 g usaltede peanuts 40 g mandler 12 store stykker rispapir 1 rugbrød 1 godt brød eller flute   Du skal også bruge salt og friskkværnet peber olivenolie sesamolie smør til stegning 1 l hønsebouillon  laurbærblade revet muskatnød paprika tørret oregano tørret rosmarin frisk timian cayennepeber  fiskesauce hvidvinseddike balsamicoeddike