
Aftensmad
Super hurtig hverdagsmad. Nærmest hurtigere end takeaway, og såååååå meget bedre!
1. Rist svinekødet i lidt olie i en varm wok. Kom svampene i, og lad dem tage en smule farve. Kom bønnerne ved, og lad dem stege i et par minutter. Tilsæt hvidløg og derefter sukker og østerssauce og evt. lidt vand. Kog op, og smag til.
2. Servér straks med kogte ris og limebåde til.
TIP: Er du ikke så vild med gris, kan du bruge kylling i stedet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Suqash-pasta alla carbonara - Få opskriften her
TIRSDAG: Jomfruhummer med sprød blomkålssalat og aioli - Få opskriften her
TORSDAG: Daalsuppe med koriander-raita - Få opskriften her
FREDAG: Oksemørbrad med nye rødder og estragon - Få opskriften her