Aftensmad

Lynstegt svin og portobello

af Louisa Lorang 24. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er lynstegt svin og portobello. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

INGREDIENSER

  • 300 g svinekød i strimler
  • 200 g portobellosvampe i skiver
  • lidt olie til stegning
  • 200 g grønne bønner med enderne nippet af
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1-2 tsk. sukker
  • 1 dl østerssauce
  • evt. ½ dl vand

TILBEHØR

  • kogte ris, gerne grove
  • limebåde

Super hurtig hverdagsmad. Nærmest hurtigere end takeaway, og såååååå meget bedre!

1. Rist svinekødet i lidt olie i en varm wok. Kom svampene i, og lad dem tage en smule farve. Kom bønnerne ved, og lad dem stege i et par minutter. Tilsæt hvidløg og derefter sukker og østerssauce og evt. lidt vand. Kog op, og smag til.

2. Servér straks med kogte ris og limebåde til.

TIP: Er du ikke så vild med gris, kan du bruge kylling i stedet.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Suqash-pasta alla carbonara - Få opskriften her

TIRSDAG: Jomfruhummer med sprød blomkålssalat og aioli - Få opskriften her

TORSDAG: Daalsuppe med koriander-raita - Få opskriften her

FREDAG: Oksemørbrad med nye rødder og estragon - Få opskriften her