Lynstegt oksekød med kinakål
Mad

Lynstegt oksekød med kinakål

5. august 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er lynstegt oksekød med kinakål. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 300 g oksekød i terninger eller strimler
  • olie til stegning
  • 2 tsk. sukker
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 løg i både
  • 1 kinakål, groft snittet
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1½ dl østerssauce
  • 1 dl vand
  • sesamfrø

Tilbehør

  • kogte ris, gerne grove

Opskrift - sådan laver du lynstegt oksekød med kinakål

  1. Brun kødet i lidt olie i en super varm wok.
  2. Kom sukker, ingefær, løg, kinakål og hvidløg i, og lad det stege lidt.
  3. Tilsæt østerssauce, vand og sesamfrø, og lad det koge op.
  4. Servér straks med kogte ris til.

Herunder finder du flere lækre opskrifter

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også