
1. Lammekoteletter: Vend koteletterne i rasp; krydr med salt og peber, og steg dem i olie på en pande ved høj varme i 3 minutter på hver side. Skru ned for varmen, og lad dem stege i yderligere 2 minutter på hver side. Drys koteletterne med snittede basilikumblade.
2. Spidskålssalat: Snit spidskålen fint, evt. på mandolinjern. Skyl tomaten, skær den i kvarter, og fjern kernerne med en ske. Skær tomaten i tynde skiver. Bland spidskål og tomat i en skål.
3. Sesamdressing: Rør sesamolie, citronsaft, salt og peber sammen i en skål. Vend dressingen sammen med spidskål og tomat, og drys med sesamfrø.
4. Servér koteletterne med spidskålssalat og brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her
Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler – Få opskriften her
Fredag: Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat – Få opskriften her