Opskrift - sådan laver du laksebøffer med sorte ris og mango-avocado-salsa
1. SORTE RIS: Skyl risene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 40 minutter. 2. MANGO-AVOCADO-SALSA: Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Hak koriander groft. Rens og hak chilien helt fint. Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber, og stil salsaen i køleskabet indtil servering. 3. LAKSEBØFFER: Hak laksefilet i en foodprocessor, så du får en grov fiskefars. Hæld farsen i en skål. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Rør forårsløg, æg, havregryn, salt og peber i laksefarsen. Form 4 bøffer af farsen, og steg dem i smør på en pande. Servér med sorte ris og mango-avocado-salsa.
TIP: Sorte ris indeholder flere kostfibre, vitaminer og mineraler end både hvide og brune ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Grøn shakshuka med porrer og linser - Få opskriften her
Onsdag: Pasta alla puttanesca - Få opskriften her
Torsdag: Fyldte fladbrød med lam, spinat og feta - Få opskriften her
Fredag: Kartoffelmos med braiseret spidsbryst og palmekål - Få opskriften her