

Laksebøffer med græskarsalat
DET SKAL DU BRUGE
- 4 laksefileter
- salt og friskkværnet peber
- smør og/eller olivenolie til stegning
GRÆSKARSALAT
- 1 hokkaidogræskar
- 1 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- saft og skal af 1 usprøjtet citron
- 50 g mandler
- 150 g feta
- ½ granatæble
- 1 håndfuld mynte
PRØV OGSÅ: Laksebøffer med gulerodsfritter og aïoli
Opskrift - sådan laver du laksebøffer med græskarsalat
1. GRÆSKARSALAT: Tænd ovnen på 175°. Skyl græskarret grundigt; halvér det, og fjern kernerne med en ske. Skær græskarret i mundrette tern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend ternene med olie, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er møre og sprøde i overfladen. Vend de bagte græskartern med citronsaft og citronskal i en skål. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem meget groft. Bland dem med græskartern, smuldret feta og granatæblekerner. Pynt med mynteblade.
2. Krydr laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gennemstegte og gyldne. Servér med græskarsalat til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: One-pot pasta med tomater og chorizo – Få opskriften her
Tirsdag: Chili con carne med fyldte bagekartofler – Få opskriften her
Torsdag: Kikærte-pandekager med bagt aubergine og myntedressing – Få opskriften her
Fredag: Kyllingegryde med chorizo og oliven – Få opskriften her