

Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin
22. august 2012
Blåbærsyltetøj med appelsin
Ingredienser
300 g blåbær
2 strimler skal fra
øko-appelsin
2 dl appelsinsaft
200 g syltesukker, gerne økologisk
LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her
Fremgangsmåde
Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.
Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.
Lækkert til ost, over desserter eller på brød.
Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.
LÆS MERE: Blåbær kan virke slankende, men det er afgørende, hvilken type blåbær du spiser - læs her hvilke blåbær der skal spises med rund hånd
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræfra Madam Stoltz.
299 kr.
>> køb HER Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr
>> køb HER Knivsæt fra Shun:
kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.
>> køb HER
