

Aftensmad
Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin
22. august 2012af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet
Blåbærsyltetøj med appelsin
Ingredienser
300 g blåbær
2 strimler skal fra
øko-appelsin
2 dl appelsinsaft
200 g syltesukker, gerne økologisk
LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her
Fremgangsmåde
Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.
Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.
Lækkert til ost, over desserter eller på brød.
Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræfra Madam Stoltz.
299 kr.
>> køb HER
Vin-termometerfra Bengt Ek Design.
249 kr
>> køb HER
Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.
>> køb HER
Læs også

Aftensmad