Aftensmad

Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin

af Beagle Iuel-Brockdorff 22. august 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet

Blåbærsyltetøj med appelsin

Ingredienser 300 g blåbær2 strimler skal fraøko-appelsin2 dl appelsinsaft200 g syltesukker, gerne økologiskLÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter herFremgangsmåde Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.Lækkert til ost, over desserter eller på brød.Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.LÆS MERE: Blåbær kan virke slankende, men det er afgørende, hvilken type blåbær du spiser - læs her hvilke blåbær der skal spises med rund håndHvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ fra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometer fra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER