Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin

22. august 2012
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet


Blåbærsyltetøj med appelsin

Ingredienser
300 g blåbær
2 strimler skal fra
øko-appelsin
2 dl appelsinsaft
200 g syltesukker, gerne økologisk

LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her

Fremgangsmåde
Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.

Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.

Lækkert til ost, over desserter eller på brød.

Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.

LÆS MERE: Blåbær kan virke slankende, men det er afgørende, hvilken type blåbær du spiser - læs her hvilke blåbær der skal spises med rund hånd


Hvad synes du om denne opskrift?

Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ
fra Madam Stoltz.
299 kr.

>> køb HER Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr

>> køb HER Knivsæt fra Shun:
kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.

>> køb HER