kyllingesuppe
Aftensmad

Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler

15. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Det kolde vejr kalder på en rygende varm og stærk suppe, der giver varme i kinderne. Her får du opskriften på kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler
4 personer

KYLLINGESUPPE

  • 4 kyllingebrystfileter a ca. 140 g
  • 500 g kartofler
  • 5 jordskokker (ca. 100 g)
  • 4 gulerødder
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl sojasauce
  • 1½ dl fiskesauce
  • 1 frisk rød chili
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 1 porre
  • groft brød

1. Kyllingesuppe: Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Skræl kartofler, jordskokker og gulerødder, og skær dem i mindre stykker. Læg kyllingestykker, kartofler, jordskokker og gulerødder i en gryde, og tilsæt bouillon, sojasauce og fiskesauce. Lad det koge i 30 minutter. Rens chilien, og hak den fint. Smag suppen til med salt, peber

og chili.

2. Servering: Rens porren, skær den i tynde skiver, og drys dem over suppen. Servér med groft brød til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her

Tirsdag: Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat – Få opskriften her

Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her

Fredag: Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat – Få opskriften her

Læs også