
1. Kyllingesuppe: Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Skræl kartofler, jordskokker og gulerødder, og skær dem i mindre stykker. Læg kyllingestykker, kartofler, jordskokker og gulerødder i en gryde, og tilsæt bouillon, sojasauce og fiskesauce. Lad det koge i 30 minutter. Rens chilien, og hak den fint. Smag suppen til med salt, peber
og chili.
2. Servering: Rens porren, skær den i tynde skiver, og drys dem over suppen. Servér med groft brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her
Tirsdag: Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat – Få opskriften her
Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her
Fredag: Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat – Få opskriften her